AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin hediye almak

Kahve falında zeytin hediye almak

Kahve falında zeytin hediye almak yeni işlere girileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çıkmaza düşeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bunun da geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet eder.

Kahve falında zeytin hediye almak gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında zeytin hediye almak zengin olunacak bir işe girileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil zeytin bahçesi görmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, uzun sohbetler edeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin ağacından zeytin toplamak insanlar tarafından takdir edileceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ikram etmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalettir.

Kahve falında zeytin yerken görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dağıttığını görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kara zeytin toplamak büyük fırsatların kapısını açacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının zeytin yediğini görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir