AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin yerken görmek

Kahve falında zeytin yerken görmek

Kahve falında zeytin yerken görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin yerken gördüyseniz:

  • Evinizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren değişiklikler yeni bir yöne ilerlemenize neden olabilir.

Kahve falında zeytin yerken görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, ruhunun dinleneceğine delalettir.

Kahve falında siyah zeytin yerken görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında olmamış zeytin görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, onlara değer vereceğine delalet eder.

Kahve falında birinden zeytin almak tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, eski enerjisini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dalı koparmak zenginliğini kaybedeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ham yeşil zeytin görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işarettir.

Kahve falında zeytin tanesi görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ekmek arası siyah zeytin yemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir