AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin aldığını görmek

Kahve falında zeytin aldığını görmek

Kahve falında zeytin aldığını görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin aldığını gördüyseniz:

  • İyi araştırmamanız durumunda evinizi ilgilendiren işler için yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Kahve falında zeytin aldığını görmek maddi gücünün de daimi olacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek mutlu ve huzurlu olacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ve üzüm görmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan yeşil zeytin toplamak rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına inanılır.

Kahve falında dalından zeytin toplamak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, prestij kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir