AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek

Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek

Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil zeytin aldığını gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında yeşil zeytin aldığını görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin satın aldığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin aldığını görmek büyük bir adım atılacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulur.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin yemek kendini toparlayamayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil siyah zeytin görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ve yeşil zeytin görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalettir.

Kahve falında dalından yeşil zeytin toplamak sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir