AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alanı görmek

Kahve falında abdest alanı görmek

Kahve falında abdest alanı görmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, gıybet edeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, isteklerinize kavuşacağınıza alamet eder.

Kahve falında abdest alanı gördüyseniz:

  • Belli başlı girişimlerinizin geri dönüşleri başlıyor.Alınan sinyalleri tamamıyla anlayana kadar yavaşlamalısınız.

Kahve falında abdest alan birini görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine delalettir.

Kahve falında abdest alan birilerini görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık alanda büyük abdest yapmak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret eder.

Kahve falında abdest alan adamlar görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında abdest alan birine su dökmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alan kadın görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alan insanlar görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alana su dökmek mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir