AnaSayfa / Genel / Kahve falında zemzem ikram etmek

Kahve falında zemzem ikram etmek

Kahve falında zemzem ikram etmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Kahve falında zemzem ikram etmek gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Kahve falında zemzem ikram etmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu içmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında zemzem suyu doldurmak iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında zemzem suyuyla yıkanmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Kahve falında zemzem doldurmak tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, kötü noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zemzem suyu istemek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında zemzem suyuyla abdest almak bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birine zemzem vermek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir