AnaSayfa / Genel / Kahve falında zehirli çiçek görmek

Kahve falında zehirli çiçek görmek

Kahve falında zehirli çiçek görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, en pahalı evlerde oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zehirli çiçek gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Kahve falında zehirli çiçek görmek sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birisi tarafından zehirlenmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, ondan kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan sokması görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli balık görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında zehirli sinek görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalet eder.

Kahve falında zehirsiz mantar toplamak fırsatların heba edileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birini zehirlemeye çalışmak esenliği bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zehirli et yemek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir