AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği zayıf görmek

Kahve falında erkeği zayıf görmek

Kahve falında erkeği zayıf görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği zayıf gördüyseniz:

  • Düşünmeden yaptığınız bir yorumla, kasıtsız şekilde bir kişiye zarar verebilir veya onu üzebilirsiniz.

Kahve falında erkeği zayıf görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf erkek bebek görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında zayıf erkek görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında zayıf erkek çocuğu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında zayıflamış erkek görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini zayıflamış görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına inanılır.

Kahve falında zayıf bir bebek görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi zayıf görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir