AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı zayıf görmek

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, işte de mutlu olunacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı zayıf gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını çok zayıflamış görmek güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını zayıflamış görmek sağlığın da bozulacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı zayıflamış görmek kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını zayıflamış görmek işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını zayıf görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına delalettir.

Kahve falında zayıf erkek bebek görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında zayıf ata binmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, insanlarla uyumunun artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir