AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini zayıf görmek

Kahve falında ölen birini zayıf görmek

Kahve falında ölen birini zayıf görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kendini bunu başaracağına, en küçük sorunda parlayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini zayıf gördüyseniz:

  • Dostlarınızın size vereceği öğütleri iyi dinleyin.

Kahve falında zayıf birini görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek şansın yüze güleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında zayıflamaya çalışmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşı zayıf görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı zayıf görmek üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını zayıflamış görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir