AnaSayfa / Genel / Kahve falında zayıf bebek görmek

Kahve falında zayıf bebek görmek

Kahve falında zayıf bebek görmek hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf bebek gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında zayıf bir bebek görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf bebek görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zayıf erkek bebek görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet eder.

Kahve falında çok zayıf bebek görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında zayıf not almak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman birini zayıf görmek kaderinin yüzüne güleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında zayıf kadın görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir