Kahve falında zan altında kalmak

Kahve falında zan altında kalmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zan altında kalmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda aşırı aktivite göstereceksiniz.

Kahve falında zan altında kalmak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dalgalar altında kalmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında taşın altında kalmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, başarının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörün altında kalmak sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem altında kaldığını görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işarettir.

Kahve falında inşaat altında kalmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beton altında kalmak toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına inanılır.

Kahve falında kayaların altında kalmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top