AnaSayfa / Genel / Kahve falında zambak soğanı görmek

Kahve falında zambak soğanı görmek

Kahve falında zambak soğanı görmek hayatının başarılarla dolacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, dolandırılacağına, heveslerinin de azalacağına rivayet eder.

Kahve falında zambak soğanı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri demoralize edecek olsa da, kurallarınıza veya etik yapınıza ters şeyler yapmamalısınız.

Kahve falında zambak soğanı görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında zambak toplamak tekin olmayan işlere girileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı zambak görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil zambak görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, haksızlık yapmayacağına yorulur.

Kahve falında saksıda zambak görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek tartışmalı bir işe girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz zambak toplamak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında pembe zambak görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir