AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kellesi görmek

Kahve falında balık kellesi görmek

Kahve falında balık kellesi görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında balık kellesi gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında balık kellesi görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, sürekli yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında kelle pişirmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzülmüş koyun kellesi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelle paça ütmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelle uçurmak yeni bir ortaklık kurulacağına, bereketin eksileceğine inanılır.

Kahve falında kendini kelleşmiş görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan kelle görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir