AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kelleşmiş görmek

Kahve falında kendini kelleşmiş görmek

Kahve falında kendini kelleşmiş görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işarettir.

Kahve falında kendini kelleşmiş gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişiler veya ufak tefek tartışmalar sıkıntı yaratabilir, uzak kalmanızda fayda var.

Kahve falında eşek kellesi yemek umutlarının tazeleneceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına delalet eder.

Kahve falında koyun kellesi yüzmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında koyun kellesi ütmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında dana kellesi görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında dana kellesi pişirmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında koyun kellesi görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kellesi kesilmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine inanılır.

Kahve falında bebek kellesi görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir