AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelle pişirmek

Kahve falında kelle pişirmek

Kahve falında kelle pişirmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelle pişirmek gördüyseniz:

  • Değişim gerilime ya da bir arkadaşınız, komşunuz veya akrabanızla kaçınılmaz durumlara neden olabilir.

Kahve falında koyun kellesi pişirmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında kelle paça pişirmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan kellesi pişirmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine yorulur.

Kahve falında kelle pişirmek nimetin çoğalacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koyun kelle pişirmek rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan kellesi pişirmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında kelle pişirdiğini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, hastalıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir