AnaSayfa / Genel / Kahve falında zamanda yolculuk etmek

Kahve falında zamanda yolculuk etmek

Kahve falında zamanda yolculuk etmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zamanda yolculuk etmek gördüyseniz:

  • Endişelenmemenizde fayda var.

Kahve falında zaman yolculuğu görmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalet eder.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında zamanda yolculuk etmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında zamanda yolculuk görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında zamanda yolculuk yapmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında yakın zamanda öleceğini görmek dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski zamanda yaşamak çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, tatsız durumların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında zaman saymak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir