AnaSayfa / Genel / Kahve falında zaman yolculuğu görmek

Kahve falında zaman yolculuğu görmek

Kahve falında zaman yolculuğu görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında zaman yolculuğu gördüyseniz:

  • Küçük şeylere takılmak veya sinirlenmek genel manzaranın kaçması anlamına gelebilir.

Kahve falında zaman yolculuğu görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında zamanda yolculuk etmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında zamanda yolculuk yapmak karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında zaman yolculuğu yapmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında zamanda yolculuk görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında öleceğin zamanı görmek tüm dileklerin tutacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir