AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Seçimleriniz diğerlerini rahatsız edebilir veya karşıt fikirleriyle mücadele etmeniz gerekebilir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşını görmek tüm keyfinin kaçacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşlarını görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin bir arkadaşını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediği arkadaşını görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaş görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin arkadaşına sarılmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir