AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kanı içmek

Kahve falında kedi kanı içmek

Kahve falında kedi kanı içmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, iyi günler yaşayacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayal kırıklığına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kanı içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, paraya ihtiyaç duyabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kedi kanı içmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında hayvan kanı içmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kanını içmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kanını içmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet kanı içmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kanını içmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında birinin kanını içmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında köpek kanı içmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir