AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının olmadığını görmek

Kahve falında başının olmadığını görmek

Kahve falında başının olmadığını görmek imkanlarının genişleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında başının olmadığını gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Kahve falında başının olmadığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, huzurlu günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında evdeki eşyaların olmadığını görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kolunun olmadığını görmek sıkıntı yaşanacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında hamile olup olmadığını görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine yorulur.

Kahve falında bir ayağının olmadığını görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ayağın olmadığını görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında evli olmadığı halde evli olduğunu görmek kazancının bol olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde kimsenin olmadığını görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hem itibar edineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir