AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen yılan görmek

Kahve falında yüzen yılan görmek

Kahve falında yüzen yılan görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yolunun açık olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yüzen yılan gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzlerce yılan görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda yüzen yılan görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında insan yüzlü yılan görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzerken yılan görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet eder.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, özlemelerin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanla yüz yüze gelmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında derisi yüzülmüş yılan görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, esenlik bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzen yılan görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir