AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünü kapkara görmek

Kahve falında yüzünü kapkara görmek

Kahve falında yüzünü kapkara görmek gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünü kapkara gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Kahve falında yüzü kapkara görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kapkara görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kapkara kedi görmek aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kapkara deniz görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini kapkara görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapkara insan görmek el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünü kapkara görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kapkara bulutlar görmek yolunda huzurla devam edeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir