AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık iğnesi görmek

Kahve falında balık iğnesi görmek

Kahve falında balık iğnesi görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, her şeyin yenileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balık iğnesi gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında balık iğnesi görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında çengelli iğne toplamak kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuktan iğne olmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında insülin iğnesi görmek bol hayır duası alınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir