AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne yoğurt görmek

Kahve falında yüzüne yoğurt görmek

Kahve falında yüzüne yoğurt görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne yoğurt gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüne yoğurt görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında sıcak yoğurt görmek toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında bal ve yoğurt görmek dertlerin ve sorunların artacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında bir kova yoğurt görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret eder.

Kahve falında komşudan yoğurt istemek hoşluklarla karşılaşacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yoğurt yemek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir