AnaSayfa / Genel / Kahve falında yoğurt sürmek

Kahve falında yoğurt sürmek

Kahve falında yoğurt sürmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok eğleneceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında yoğurt sürmek gördüyseniz:

  • Eyleme geçmeden önce, ne yapmak istediğinizi kafanızda tam olarak netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça yoğurt sürmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına yoğurt sürmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Kahve falında yüze yoğurt sürmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda yoğurt sürmek verimin ve bereketin geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yoğurt sürmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yoğurtlu mantı yemek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ölüye yoğurt yedirmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir