AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvara kusmak

Kahve falında duvara kusmak

Kahve falında duvara kusmak sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvara kusmak gördüyseniz:

  • Kurtulmak istediğiniz iş, sorumluluk, ilişki veya görevler olabilir.

Kahve falında duvara kusmak hacetinizin giderilmesine, ticaret dünyasında adının yayılacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak kusmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renk kusmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına delalet eder.

Kahve falında simsiyah kusmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peynir kusmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar kusmak de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bir şey kusmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında acı kusmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir