AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne kusmak

Kahve falında birinin yüzüne kusmak

Kahve falında birinin yüzüne kusmak zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, güzel işlere imza atacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çevresinin genişleyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne kusmak gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yüzüne kusmak elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne kusmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bira içip kusmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezelye kusmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bira kusmak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına kusmak rahat bir hayat sürüleceğine, o işi canlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında katran kusmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin evine kusmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir