AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, aile hayatlarını bozulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, strese gireceğine inanılır.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne işediğini görmek kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üstüne işediğini görmek hanenizde bolluk olacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında üstüne işediğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, huzurunun kaçacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun üstüne işediğini görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalettir.

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir