AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, çok üzüntü duyulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir erkeğin işediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Kahve falında erkek bebek işediğini görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin üzerine işediğini görmek makamının tehlikeye gireceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin işediğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin işediğini görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin işediğini görmek bahtının açık olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğun üzerine işediğini görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kan işediğini görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir