AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne işediğini görmek

Kahve falında birinin yüzüne işediğini görmek

Kahve falında birinin yüzüne işediğini görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, kişinin tek başına kalacağına, kalkınacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, günah ve suç işleyeceğine, dertlerine derman arayacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne işediğini gördüyseniz:

  • Eski bir ilişki veya iş birliğiniz geçmişle bağlantılı işler, yatırımlar ya da maddi konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında yüzüne işediğini görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne işediğini görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin yüzüne işediğini görmek nitelik ve farklılık geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında donuna işediğini görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yüksek diploma alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üzerine işediğini görmek ondan şifa göreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Kahve falında birinin altına işediğini görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının işediğini görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Kahve falında camiye işediğini görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir