AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kıl almak

Kahve falında yüzünden kıl almak

Kahve falında yüzünden kıl almak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl almak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek mekân değiştireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak işlerinin bozulacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden kıl koparmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, ana baba sözü dinlemeye işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl almak mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir