AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının gözünde arpacık gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Kahve falında gözünde arpacık çıktığını görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının gözünde arpacık görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında gözünde arpacık görmek kişinin kötü günler geçireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arpacık soğanı ekmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arpacık görmek hastalıklarının azalacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında arpacık soğan görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında arpacık çıktığını görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında gözde arpacık görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir