AnaSayfa / Genel / Kahve falında havada ışıklar görmek

Kahve falında havada ışıklar görmek

Kahve falında havada ışıklar görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında havada ışıklar gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında havada ışıklar görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında havada ışık görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karnında ışık görmek sevdiğini söyleyeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında mezardan ışık çıktığını görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında ışık huzmesi görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına delalettir.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek bir süre belini doğrultamayacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet etmektedir.

Kahve falında nurlu bir ışık görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında ışıklı bina görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir