AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi gamzesini görmek

Kahve falında kendi gamzesini görmek

Kahve falında kendi gamzesini görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi gamzesini gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişiler ilerlemek istediğiniz konularda size yardım edebilirler.

Kahve falında kendi yüzünde gamze görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gamze hakkında görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına delalet eder.

Kahve falında yanakta gamze görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gamzeli birini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında gamzeli erkek bebek görmek prestij kaybı yaşanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi gamzesini görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gamzeli kadın görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanağında gamze görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, alim insanlardan sayılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir