AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çiçek görmek

Kahve falında yüzünde çiçek görmek

Kahve falında yüzünde çiçek görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde çiçek gördüyseniz:

  • Kendinize veya fiziksel durumunuza odaklanmalısınız.

Kahve falında yüzünde çiçek çıktığını görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde çiçek görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek hayırlı bir haber alınacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Kahve falında meyve ağacı çiçeği görmek onlardan medet umacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin çiçeği görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çiçek poleni görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda çiçek almak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında leylak rengi çiçek görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir