AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rahata kavuşmaya delalet eder.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Kahve falında yüzüğü kırılmış görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış gümüş yüzük görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırılmasını görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tektaş yüzüğün kırıldığını görmek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzüğünün kırıldığını görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir