AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında yüzüğünün kırıldığını görmek

Kahve falında yüzüğünün kırıldığını görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğünün kırıldığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında yüzük taşı kırılması görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kötü olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzüğün kırıldığını görmek dualarından hayır görmeyeceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün kırılmasını görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayatının zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine inanılır.

Kahve falında yüzüğünün kırılmasını görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüğünün taşının kırıldığını görmek rütbe alacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir