AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü kırılmış görmek

Kahve falında yüzüğü kırılmış görmek

Kahve falında yüzüğü kırılmış görmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüğü kırılmış gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında kırılan yüzük görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına işaret eder.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırılmasını görmek maddi anlamda güçleneceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış nişan yüzüğü görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğünün kırıldığını görmek her zaman kötülük için çalışacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün kırıldığını görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzüğün kırıldığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğün kırılmasını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Kahve falında söz yüzüğünün kırıldığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir