AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük taktığını görmek

Kahve falında yüzük taktığını görmek

Kahve falında yüzük taktığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.Her ne yaparsanız işlerinizi planlı, programlı bir şekilde yürütmelisiniz.

Kahve falında başkasına yüzük taktığını görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin yüzük taktıgını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir başkasının yüzük taktığını görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin yüzük taktığını görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına delalettir.

Kahve falında altın söz yüzüğü taktığını görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin altın yüzük taktığını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüzük taktığını görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tektaş yüzük taktığını görmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir