AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına yüzük taktığını görmek

Kahve falında başkasına yüzük taktığını görmek

Kahve falında başkasına yüzük taktığını görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir.

Kahve falında elmas yüzük taktığını görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında nişan yüzüğü taktığını görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta yüzük taktığını görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine rivayet eder.

Kahve falında söz yüzüğü taktığını görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında altın alyans yüzük taktığını görmek sıkıntılardan kurtulmaya, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüzük taktığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin yüzük taktıgını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çaresiz hallere düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir