AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında nur yüzlü bir kadın görmek özel hayatında mutlu olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında nur yüzlü kadın görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nur yüzlü yaşlı kadın görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nur yüzlü insanlar görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü nurlu görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bütçesinin küçüleceğine delalet eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında nur yüzlü insan görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Kahve falında nur yüzlü bir erkek görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir