AnaSayfa / Genel / Kahve falında nur yüzlü teyze görmek

Kahve falında nur yüzlü teyze görmek

Kahve falında nur yüzlü teyze görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, önemli kararlar alınacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında nur yüzlü teyze gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlerle mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında nur yüzlü teyze görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü bir adam görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini nur yüzlü görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, huzurunun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında nur yüzlü bebek görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini nur yüzlü görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında nur yüzlü kadın görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, umutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında yüzü nurlu görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde nur görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir