AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kapalı insan görmek

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına alamet eder.

Kahve falında yüzü kapalı insan gördüyseniz:

  • Eski konulara yeni bakış açısıyla bakabilirsiniz.

Kahve falında yüzü kapalı insan görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, maddi gücünün azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzü kapalı gelin görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü kapalı birini görmek büyük fırsatların kapısını açacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kapalı kadın görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına işarettir.

Kahve falında yüzü kapalı erkek görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kapalı bir insanın saçını açık görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, en doğru şekilde öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında kapalı insanı açık görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında açık insanı kapalı görmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir