AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek

Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek

Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, eşlerin boşanacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kapalı beyaz zarf gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Kahve falında kapalı beyaz zarf görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında kapalı zarf görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine işaret eder.

Kahve falında kapalı zarf almak kırgınlıkların biteceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz zarf açmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarf vermek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz zarf atmak malının ve parasının çoğalacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz zarflar görmek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden beyaz zarf almak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, işlerinin daha da iyi olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir