AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzlerce sinek görmek

Kahve falında yüzlerce sinek görmek

Kahve falında yüzlerce sinek görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayırlı işlere girişileceğine, zor durumda kalınacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzlerce sinek gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Kahve falında yüzlerce sinek görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük sinek görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek pisliği görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek beslemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, hayatına bakacağına alamet eder.

Kahve falında sineğin ısırdığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında sinek toplamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında evinde sinek görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir