AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek pisliği görmek

Kahve falında sinek pisliği görmek

Kahve falında sinek pisliği görmek kazancın yarı yarıya artacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yeni bir ortama gireceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sinek pisliği gördüyseniz:

  • Kendinizi değişik ortamlarda rahat hissedip, ufuklarınızı genişletmek için yeni fırsatlar bulabilirsiniz.

Kahve falında sinek pisliği görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında süt içinde sinek görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uçan sinek görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalette sinek görmek üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında sineklerin saldırısına uğramak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek biraz olsun hafifleyeceğine, onun zamanını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sinek temizlemek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü sinek öldürmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir