AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek beslemek

Kahve falında sinek beslemek

Kahve falında sinek beslemek başının derde gireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, bunalacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işinde en iyisi olacağına, gelişmelerin olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sinek beslemek gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak beklentiler veya duygusal yanılsamalar nedeniyle pratiği olmayan işlerle ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında sinek beslemek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü sinek görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sinek istilasına uğramak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sinek sesi duymak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek böcek görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işarettir.

Kahve falında suda sinek görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine işarettir.

Kahve falında sinek olduğunu görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sinek ası görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, güzel bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir