AnaSayfa / Genel / Kahve falında sinek toplamak

Kahve falında sinek toplamak

Kahve falında sinek toplamak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, dileklerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sinek toplamak gördüyseniz:

  • Birbirine zıt fikirleri, olayları ya da konuları aynı potada eritmek veya değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kara sinek toplamak fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sinek toplamak gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendisiyle övüneceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne sinek kaçmak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında oda sinek görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında saçta sinek görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sinekler görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine yorulur.

Kahve falında evde kara sinek görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında çok sinek öldürmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir