AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık dağıttığını görmek

Kahve falında balık dağıttığını görmek

Kahve falında balık dağıttığını görmek alım gücünün artmasına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Kahve falında balık dağıttığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler fikir veya şikayetlerini dile getirme konusunda çekimser kalabilirler ya da yanlış anlaşılmak istemeyebilirler.

Kahve falında balık dağıttığını görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük hayır duası alınacağına yorulur.

Kahve falında ekmek dağıtıldığını görmek evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, isteklerinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yemek dağıttığını görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına delalet eder.

Kahve falında dağ tepe aşmak müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağa çıkamamak ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında atla dağa çıkmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başı dumanlı dağ görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, başarı kazanılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir